IniciNoticiesSocietatEL 96% DE LES PERSONES QUE VAN PARTICIPAR A LA CONSULTA POPULAR...

EL 96% DE LES PERSONES QUE VAN PARTICIPAR A LA CONSULTA POPULAR A TORDERA VOLEN L’INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA.

Un 96,% dels ciutadans que van participar en la consulta sobre la independència a Tordera van votar que “sí”. Van ser, en total, 1201 de les 1251 persones que es van acostar a les urnes. El “no” va obtenir un 3,11% i 39 vots, mentre que 6 persones van votar en blanc, i 5 van ser declarats vots nuls.

L’organització de la consulta, Tordera Decideix s’ha felicitat del funcionament de la consulta. La participació es va situar, finalment, en el 9’8%. En total van votar 1251 persones de les 12.700 habitants de Tordera que estaven cridats a les urnes. La plataforma organitzadora havia instal·lat dues meses a la biblioteca. El membre de la plataforma, Josep Garcia feia una valoració de la participació a Tordera. Garcia lamentava la poca participació dels col·lectius de 16 a 18 anys i l’immigració.
Josep Garcia destacava la clara victòria del Si a Tordera.

El “sí” a la independència s’ha imposat en la tercera onada de consultes sobiranistes que s’ha celebrat aquest diumenge a 212 municipis catalans i en la qual ha participat un 20% de l’1,3 milions de persones que hi estaven convocades. La victòria del “sí” ha estat, per tercer cop consecutiu, aclaparadora amb un 92% dels sufragis en una votació amb vuit dècimes menys de participació que en l’onada de consultes anterior, la del 28 de febrer.

ÚLTIMES NOTÍCIES