IniciNoticiesCulturaES PRESENTA AMB ÈXIT EL LLIBRE “DEL ROMÀNIC AL GÒTIC, SANTA MARIA...

ES PRESENTA AMB ÈXIT EL LLIBRE “DEL ROMÀNIC AL GÒTIC, SANTA MARIA DE ROCA ROSSA” DE JOAN BOU I JAUME BELLVEHÍ, UN LLIBRE QUE VOL APROPAR LA HISTÒRIA DEL MONESTIR DE ROCAROSSA A LA POBLACIÓ.

Aquest divendres, diada de Sant Jordi, es va presentar a la Biblioteca de Tordera el llibre “Del romànic al gòtic, Santa Maria de Roca Rossa, Tordera – El Maresme”, dels autors Joan Bou i Jaume Bellvehí. Un llibre en què, segons ha explicat Joan Bou, porten més de deu anys treballant-hi.

Els autors del llibre, Joan Bou i Jaume Bellvehí, són historiadors i amb aquest llibre pretenen apropar a la población la història de Roca-Rossa, adaptant les dades científiques a un nivel més divulgatiu, a fi que tothom ho pugui entendre. Aixi mateix, han explicat que el llibre conté algunes curiositats, com receptes culinàries dels monjos que vivien al monestir de Roca Rossa. Escoltem Jaume Bellvehí.

La presentació del llibre “Del romànic al gòtic, Santa Maria de Roca Rossa, Tordera-el Maresme” del passat divendres va anar a càrrec de Joaquim Graupera Graupera, i es va dur a terme a la Biblioteca de Tordera. El llibre es pot adquirir a totes les llibreries de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES