IniciNoticiesSocietatMOLTS VEÏNS DE TORDERA NO VEUEN LA TDT, A CAUSA D’UNA AVARIA...

MOLTS VEÏNS DE TORDERA NO VEUEN LA TDT, A CAUSA D’UNA AVARIA A L’ANTENA DE ROCA ROSSA.

Des de dilluns passat a la nit, un nombre important de veïns del centre de Tordera, Sant Andreu, Sant Pere i les urbanitzacions de Roca Rossa i Àgora Parc tenen problemes per rebre el senyal de televisió a causa d’una avaria. L’ajuntament ha informat avui que el problema “ja està en vies de solució”. El regidor de tecnologies de l’informació, Marc Unió explica quan es van començar a detectar les incidències en el senyal de tdt.

Segons fonts municipals, l’empresa encarregada del servei, Abertis, i la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya estan treballant per resoldre aquesta incidència.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Tordera està recollint les dades d’afectats per aquesta avaria amb l’objectiu de fer reclamacions conjuntes i disposar d’una informació més detallada sobre l’abast de l’afectació. Escoltem Marc Unió.

En aquest sentit, també ha recomanat a totes les persones afectades que notifiquin a la Secretaria de Telecomunicacions la seva afectació, a través del telèfon 012.