IniciNoticiesEducacióL’esplai El Garbell afronta el curs 2022-2023 amb la novetat d’un...

L’esplai El Garbell afronta el curs 2022-2023 amb la novetat d’un grup de 16 a 18 anys

Les inscripcions pels diferents grups es podran fer fins avui amb la publicació de formulari de Google Forms a través de les seves xarxes socials.

L’esplai El Garbell de Tordera escalfa motors per al nou curs. El col·lectiu realitza diferents activitats que tenen com a metodologia el treball per projectes, en els quals són els mateixos infants i joves els que decideixen què volen aprendre i treballar. Aquest dies tindran les inscripcions obertes. Es poden fer a partir d’avui i fins el divendres 16 de setembre amb la publicació de formulari de Google Forms a través de les seves xarxes socials.

El dissabte 17 de setembre es contactarà per correu electrònic amb les famílies per confirmar plaça. L’entitat informa que si hi ha més demanda que places, es realitzarà l’assignació de places per sorteig. Yara Fernàndez, és coordinadora del garbell.

“ animar a tota la gent de Tordera i rodalies a participar i formar part de la família del garbell”

Com a novetat, l’esplai el Garbell obre aquest any un grup de 16 a 18 anys amb la voluntat que en el futur s’incorporin a l’equip de monitors/es.

L’Esplai el Garbell compta amb una vintena de monitors/es i realitza les seves activitats els dissabtes de 10h a 13h a les instal·lacions de l’escola Serra de Miralles.

ÚLTIMES NOTÍCIES