IniciNoticiesArriben a la recta final les obres de remodelació del vial...

Arriben a la recta final les obres de remodelació del vial d’enllaç amb el Camp Municipal

El vial és un camí de doble sentit de circulació que connecta els pàrquings del mercat setmanal (marge esquerre) i el del camp de futbol (marge dret).

Les obres de remodelació del vial d’enllaç al Camp Municipal d’Esports arriben a la seva recta final. L’empresa encarregada dels treballs ja està completant la part final del projecte amb la construcció de les voreres i l’adequació dels fonaments del camí de doble sentit.

Aquesta acció permetrà recuperar el pas de vehicles que entren i surten del les instal·lacions esportives cada dia. Fins ara, per sortir del camp només es permetia marxar direcció el Parc Prudenci Bertrana seguint el sentit de la circulació. Amb el vial, es permetrà l’accés directe sigui quin sigui el sentit de la circulació. Així ho detalla la regidora d’obres i serveis, Bàrbara Vergés.

Vial camp de futbol

“Ens anava molt bé per anar d’una banda a l’altra”

El vial és un camí de doble sentit de circulació que connecta els pàrquings del mercat setmanal (marge esquerre) i el del camp de futbol (marge dret).

L’actuació descrita al projecte consisteix en la restitució de la part de vial. Com la infraestructura afectada és de recent construcció, es dona per vàlida la solució amb un reforç del talús de contenció de terres que garanteixi l’estabilitat de la llera.

L’obra es finança amb dues subvencions de la Generalitat i el Govern Central que sufraguen l’import a parts iguals. Cost total obra adjudicada: 110.311,55 € Des de la Diputació de Barcelona ja es va executar i finalitzar obres de reforç a la mateixa zona, amb aportació d’escullera per la consolidació de les piles dels ponts de la BV-5121, que també van resultar afectades pel temporal Glòria.

ÚLTIMES NOTÍCIES