IniciNoticiesCulturaEL CASAL DE JOVES COMENÇA AQUEST ABRIL LA NOVA PROGRAMACIÓ DE PRIMAVERA,...

EL CASAL DE JOVES COMENÇA AQUEST ABRIL LA NOVA PROGRAMACIÓ DE PRIMAVERA, AMB DIVERSES NOVETATS.

La Regidoria de Joventut, a través del Casal de Joves, organitza noves activitats per a la temporada primavera del Casal.
En aquesta ocasió, les activitats s’allargaran fins al mes de juny i com en programacions anteriors en destaquen els cursos i tallers.

Per als pròxims mesos el Casal acollirà tallers de breakdance, hip-hop, dansa del ventre, iniciació a la sonorització d’equips i ioga. Pel que fa als cursos, en destaca un d’informatica (nivells inicial i avançat), un tastet de guitarra espanyola, un curs de fotografia digital i un curs de premonitor de lleure (per a joves de 16 a 18 anys). Escoltem la directora del casal, Carme Lopez.

Pel que fa a les activitats musicals, el Casal ha organitzat tres concerts a la Gresca: el 24 d’abril, amb els grups Hora Rusa i FMK7.8, el 29 de maig amb El Rincón del Kaos i Against de Gravity i el dissabte, 26 de juny amb els grups Tarasemia i Los Rumberos de Fenals. En aquest apartat d’activitats musicals també hi haurà una sessió de disco mòbil amb Dj Send0, que servirà de cloenda del torneig “Equipa’t els divendres”. Ens ho explica, tot plegat, Carme Lopez.

Altres actes inclosos a la Programació de primavera són un torneig de poker, una exposició de fotografia de Guillem Costas, el torneig de futbol sala, basquet, natació i bitlles catalanes “Equipa’t els divendres”, una nova sessió del Trivialjoves i els tallers a la carta que pot proposar el públic del Casal.

ÚLTIMES NOTÍCIES