IniciNoticiesSocietatTORDERA AFRONTA LA SETMANA SANTA AMB UN AUGMENT DE CIUTADANS A LES...

TORDERA AFRONTA LA SETMANA SANTA AMB UN AUGMENT DE CIUTADANS A LES URBANITZACIONS I AMB 23 GENERADORS ENCARA FUNCIONANT.

El previsible augment de la demanda de subministrament elèctric a les urbanitzacions de Tordera, durant aquesta setmana santa, preocupa a l’ajuntament.
Tordera va ser un dels municipis més afectats per la nevada del 8 de març, així com pel consegüent tall de subministrament elèctric. Tot i que al nucli urbà el servei es va restablir amb relativa celeritat, no va passar el mateix amb les urbanitzacions, sobretot les que hi ha a la banda de Girona, com Mas Mora, Sant Daniel, Tordera Park o Terra Brava. A data d’avui, algunes d’elles encara funcionen amb 23 generadors.

Atès que molts dels habitatges d’aquestes urbanitzacions són segones residències, la màxima preocupació de l’Ajuntament, ara, és què passarà de cara a la Setmana Santa, pel fet que augmenti la demanda d’energia. Escoltem l’alcalde Joan Carles Garcia.

L’alcalde, ha recordat que les urbanitzacions torderenques afectades pertanyen a la mateixa línia que afecta la Costa Brava sud, i que, per això, la companyia elèctrica vol tenir la xarxa arreglada abans de l’estiu, ja que, si no, no aguantaria.

ÚLTIMES NOTÍCIES