IniciNoticiesCultura EL TEATRE CLAVÉ ACULL UNA NOVA EDICIÓ DE LA CAMPANYA "TEATRE...

EL TEATRE CLAVÉ ACULL UNA NOVA EDICIÓ DE LA CAMPANYA “TEATRE A LES ESCOLES” AMB LA PARTICIPACIÓ DE 12.000 JOVES DE LA COMARCA DEL MARESME I LA SELVA.

El Teatre Clavé serà l’escenari de la nova temporada del “Teatre de les escoles”, on hi participaran 10 centres docents de l’Alt maresme i La Selva. Enguany, la campanya preveu una inscripció de 12.000 alumnes d’educació primària i secundaria.
La campanya inclou actuacions de teatre, música i dansa, on destaca la versió de Fuenteovejuna de la companyia Achiperra Teatro, adreçat alumnes de secundaria; una actuació de titelles, amb l’obra Gúlliver al pais de Lil·liput, per a nens d’educació infantil i un musical a càrrec de Roseland, titulat “El país sense nom”, adreçat alumnes de educació infantil i primària. La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro, ha recordat que l’objectiu de la campanya és formar futurs espectadors i sensibilitzar als joves.

La regidora d’ensenyament ha explica que la campanya de teatre escolar 2003/2004 compta de moment, amb una inscripció de 10.600 alumnes, però en previsió d’arribar als 12.000.

La campanya està promocionada per la diputació de Barcelona conjuntament amb la regidoria d’ensenyament i el consell escolar municipal.

ÚLTIMES NOTÍCIES