IniciNoticiesComerçEL FUTUR DE LA FIRA MERCAT DEL RAM PODRIA PASSAR PER LA...

EL FUTUR DE LA FIRA MERCAT DEL RAM PODRIA PASSAR PER LA SEVA REDEFINICIÓ DINTRE DEL CICLE DE L’AIGUA.

El parc Prudenci Bertrana ha acollit al llarg de tot aquest cap de setmana una nova edició –i ja en van 33- de la Fira Mercat del Ram. Com cada any, hi han passat milers de visitants, tant del mateix poble com dels municipis veïns. Aquest any, el Mercat del Ram ha mantingut, si fa no fa, les xifres de l’any passat, tant pel que fa al pressupost com al nombre d’estands. En aquest sentit, l’alcalde de Tordera reconeix que, ara per ara, és difícil invertir-hi més. Per això, el pressupost ha estat restrictiu.

La Fira, que té un origen ramader i agrícola, i que ja fa anys es va reorientar cap al sector comercial i de serveis. Tot i que l’actual format multisectorial fa temps que funciona, s’hi treballa per diversificar-la i redirigir-la cap a alguna vessant més específica.

L’alcalde recorda el lloc excepcional que ocupa el municipi en l’illa de la Tordera. Per això, de cara al futur potser se li dediqui un lloc destacat dintre del cicle de l’aigua.

Tot i que el mateix alcalde reconeix que és difícil concretar xifres, les persones que aquest cap de setmana han visitat La Fira Mercat del Ram han estat milers. Es calcula, també, en els dos dies i mig que dura s’hi mou un volum de negoci aproximat de 2 MEUR.

ÚLTIMES NOTÍCIES