IniciNoticiesComerçLA FIRA MERCAT DEL RAM TANCA AMB ÈXIT DE VISITANTS I EXPOSITORS....

LA FIRA MERCAT DEL RAM TANCA AMB ÈXIT DE VISITANTS I EXPOSITORS.

El conseller de Governació i Administracions públiques, Jordi Ausàs, va inaugurar divendres la 33ena edició de la Fira Mercat del Ram de Tordera. Durant el discurs inaugural, Jordi Ausàs va adreçar un missatge d’optimisme davant els valors del civisme i de les entitats presents en la fira de Tordera. L’escoltem en un fragment del parlament inaugural.

La Fira, que arribava enguany a la 33ena edició al parc Prudenci Bertrana, va comptar amb la representació de sectors com la indústria, els serveis, l’automoció, l’artesania, l’agricultura o la ramaderia i els darrers anys, atenent les necessitats d’una societat cada dia més canviant, està oberta a nous mercats com ara l’habitatge, el medi ambient o les noves tecnologies. Al llarg del cap de setmana, més de 25.000 persones han visitat la fira de Tordera. El director del certamen, Bernat Costas es mostrava satisfet amb el nombre d’expositors a la fira.

Aquest any, la fira del ram va incloure novament la mostra d’associacionisme, on cadascuna de les entitats podia divulgar i promocionar la seva funció i els seus objectius.

Finalment, des de la Regidoria de Promoció de la Vila també es van preparar enquestes de valoració i satisfacció tant per a expositors com per als visitants per poder establir un control intern de qualitat de la Fira.

ÚLTIMES NOTÍCIES