IniciNoticiesMedi ambientLA FEDERACIÓ DE LES ASSOCIACIONS DE DEFENSA FORESTAL DEL MARESME QUALIFICA DE...

LA FEDERACIÓ DE LES ASSOCIACIONS DE DEFENSA FORESTAL DEL MARESME QUALIFICA DE DRAMÀTICA LA SITUACIÓ DELS BOSCOS A L’ALT MARESME I LES COMARQUES GIRONINES, DESPRÉS DE LA NEVADA.

Milers d’arbres es troben encara tombats arran de la nevada i la ventada d’ara fa 3 setmanes. La gran quantitat d’arbres que cal tallar dificulta el pas en algunes pistes forestals, i és un gran perill pels incendis forestals de cara a l’estiu. El president de la Federació de les ADF del Maresme, Joan Aldrufeu, ha dit que els efectes de la nevada són de gran abast i l’Alt Maresme i les comarques gironines són els punts més afectats de Catalunya.

El president de la Federació de les ADF del Maresme, Joan Aldrufeu ha dit que la principal feina que estant fent és netejar els camins forestals.

Es poden veure els efectes de la nevada i la ventada de fa 3 setmanes amb molts arbres encara tombats al Montnegre. Una de les zones més afectades són les zones de Sant Pere de Riu i Hortsavinyà. La Federació de les ADF del Maresme està formada per 11 ADF que s’estenen per tot el territori del Maresme i per part del Vallès Oriental. Cobreixen 27 municipis del Maresme i 7 municipis del Vallès Oriental. En total vigilen 30.000 hectàrees forestals i compten amb 450 voluntaris i voluntàries.

ÚLTIMES NOTÍCIES