IniciNoticiesComerçTOT A PUNT PER CELEBRAR AQUEST CAP DE SETMANA LA 33a FIRA...

TOT A PUNT PER CELEBRAR AQUEST CAP DE SETMANA LA 33a FIRA MERCAT DEL RAM DE TORDERA.

Tordera inaugurarà divendres, dia 26 de març, la 33ª edició de la Fira Mercat del Ram, que com cada any es celebrarà durant tot el cap de setmana al Parc Prudenci Bertrana.

Tot i la conjuntura econòmica actual, la Fira Mercat del Ram es consolida en temps de crisi com un bon aparador per a les petites i mitjanes empreses que aprofiten el certamen per promocionar-se i ampliar les seves oportunitats de mercat. Aquest fet, a més, permet garantir la qualitat de l’exposició i de l’oferta lúdica en un certamen que un any més s’organitza sota els criteris d’austeritat i contenció econòmica. El Conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, presidiran la inauguració de la Fira el proper divendres, dia 26, a les 17h, a l’entrada del Parc Prudenci Bertrana. Escoltem el director de la fira, Bernat Costas.

La Fira Mercat del Ram comptarà amb més d’un centenar d’expositors vinguts de tots els sectors, destacant especialment la nova tecnologia dels cotxes elèctrics o els sistemes d’alarmes intel·ligents.  Com els últims anys, el recinte firal també acollirà un espai per a l’artesania i per la Mostra d’Associacionisme Local, on les entitats de Tordera donen a conèixer la seva tasca a través dels seus estands i mitjançant l’organtizació dels actes que s’inclouen al programa de la Fira. En aquest sentit i com a també com a novetat, a banda de la carpa que hi haurà situada davant la Mostra d’Associacionisme on s’hi celebraran diferents actes, concerts i tallers, també s’instal·larà una pista de patinatge on s’hi duran a terme noves activitats esportives.

ÚLTIMES NOTÍCIES