IniciNoticiesSocietatL’INCASÒL SORTEJARÀ DEMÀ 17 VIVENDES DE PROTECCIÓ OFICIAL A LA ZONA DE...

L’INCASÒL SORTEJARÀ DEMÀ 17 VIVENDES DE PROTECCIÓ OFICIAL A LA ZONA DE SANT JAUME.

L’Institut Català del Sòl farà demà, a dos quarts de 12 del migdia al Teatre Clavè el sorteig dels pisos de protecció oficial de la primera fase del sector Sant Jaume. En total, es sortejaran 17 vivendes, destinades a joves menors de 35 anys. A aquesta promoció hi opten 28 famílies que han estat admeses al procés d’adjudicació.

Totes les persones que no es beneficiïn dels pisos sortejats passaran a formar part d’una llista d’espera, per la qual el mateixa dia també es farà un sorteig que n’establirà l’ordre.
Pel que fa a la segona fase dels pisos que encara resten per adjudicar, l’Incasòl ha de publicar properament les llistes definitives d’admesos i exclosos del procés i convocar la data del sorteig. En aquest sentit, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia confia que el sorteig de la segona fase tingui lloc el mes de maig.

De l’oferta actual, tretze pisos estan reservats per ressituar-hi els inquilins dels pisos blaus, uns habitatges a precari dels anys seixanta, al barri de Sant Andreu, que han d’anar a terra.