IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN DE L’ESPLAI ESTRENA L’AMPLIACIÓ DE L’ESPLAI.

L’ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN DE L’ESPLAI ESTRENA L’AMPLIACIÓ DE L’ESPLAI.

L’associació de gent gran de l’ esplai ha estrenat nou equipament. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va inaugurar divendres a la tarda les obres d’ampliació de l’esplai. Aquest projecte ha permès crear més espai pel desenvolupament de diferents activitats: una aula de tallers i manualitats, una àmplia sala polivalent, oficines, magatzem, perruqueria i la nova aula d’informàtica “Cibercaixa”, cedida per la Fundació “La Caixa”, dotada amb 10 equips informàtics i que té per objectiu introduir la gent gran en l’ús de les noves tecnologies. Les obres d’ampliació de l’Esplai, amb un pressupost superior als 400.000€, han estat finançades pel programa Xarxa Barcelona, Municipis de Qualitat, de la Diputació de Barcelona. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia assegurava que era important per el poble, l’ampliació de l’esplai.

L’alcalde va destacar que amb l’inauguració de les obres d’ampliació de l’esplai, comença una nova etapa per l’entitat de gent gran.

Una de les principals novetats del nou esplai, és l’aula d’informàtica “Cibercaixa”, cedida per la Fundació “La Caixa”, dotada amb 10 equips informàtics i que té per objectiu introduir la gent gran en l’ús de les noves tecnologies. La coordinadora de programes de gent gran de la fundació “La Caixa”, Nuria Casals confia que la participació de la fundació serveixi perquè l’esplai continua creixent.

En motiu de l’obertura del nou equipament, al llarg del cap de setmana s’han realitzat diverses activitats com una exhibició de gimnàstica rítmica, balls i una màster class de country a càrrec dels grups de l’esplai.

L’Esplai de Tordera es va fundar l’any 1977 a través del programa d’atenció a la gent gran de la Fundació “La Caixa”. Des de l’any 2007 i a través d’un conveni amb la Fundació “La Caixa”, l’Esplai és de titularitat municipal. Amb tot, la Fundació “La Caixa” continua vinculada a l’Associació amb el desenvolupament de programes lúdico-formatius d’atenció a la gent gran.

ÚLTIMES NOTÍCIES