IniciNoticiesCulturaTanca amb èxit l’edició de l’Altre Clavé

Tanca amb èxit l’edició de l’Altre Clavé

L’altre Clavé ha conclòs l’edició del 2022. Un any on s’ha pogut celebrar art, espectacle i cultura ben a prop dels espectadors i sense restriccions sanitàries.

El Teatre Clavé ha organitzat, un any més a la plaça de Miquel Martí i Pol, espectacles multidisciplinaris per propiciar la proximitat física de les propostes artístiques amb el públic. Durant aquest mes de juliol s’ha representat a L’altre Clavé tres espectacles.

El primer de piano, clown i violoncel, sota el títol “Música entre riures”. Crónica Sentimental és com s’anomenava la segona nit de l’Altre Clavé, protagonitzada per una proposta de textos de Manuel Vazquez Montalban que juga amb diversos elements per a crear un ambient cabaretesc musical.  El cicle d’estiu l’Altre Clavé va acabar el dijous 21 de juliol amb Entre 12 i 600 músculs, una nit de dansa contemporània, teatre i música. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, es mostra molt satisfet de la resposta del públic.

Altre Clavé

“hi ha hagut més d’un dia que s’ha quedat bastanta gent en llista d’espera”

Les dues últimes activitats han estat dissenyades i interpretades per l’Escola de Música del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé, el grup d’adultes de l’Escola de Dansa, l’aula de clown i també Filippo Fanó i en Carles Llopart.

ÚLTIMES NOTÍCIES