IniciNoticiesEsportsLa Penya del Bistec anuncia novetats al torneig de les Bitlles a...

La Penya del Bistec anuncia novetats al torneig de les Bitlles a la Fresca de la setmana vinent

L’espai dedicat a les entitats del municipi convida en Quim Caballé, president de la Penya del Bistec de Tordera,  per parlar sobre la temporada que han realitzat i per conèixer les novetats del retorn de les Bitlles a la Fresca.

El president ha anunciat que les Bitlles a la Fresca d’aquest any compta amb la participació de 32 equips, i explica que l’objectiu és promoure les bitlles entre els que no juguen habitualment fent menció especial als més petits.

Alhora, el president explica com s’estructurarà el torneig que anirà del dilluns 1 d’agost fins al divendres 5, cada dia de 21:00h a 23:30h. D’altra banda, en Quim Caballé destaca un nou canvi, ja que la pantalla on els jugadors podien veure els resultats ja no hi serà. Per tant, en el seu lloc faran servir una aplicació on podran veure els resultats de forma individual. Això ho afirma en Quim Caballé, president de l’entitat.

Quim Caballé

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.