IniciNoticiesComerçEL CONSELLER DE GOVERNACIÓ I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES, JORDI AUSÀS, SERÀ L’ENCARREGAT D’INAUGURAR...

EL CONSELLER DE GOVERNACIÓ I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES, JORDI AUSÀS, SERÀ L’ENCARREGAT D’INAUGURAR LA 33ena EDICIÓ DE LA FIRA MERCAT DEL RAM.

La Fira Mercat del Ram ja escalfa motors per obrir portes els propers 26, 27 i 28 de març. En aquesta edició, l’encarregat d’inaugurar la fira serà Jordi Ausàs, conseller de governació i Administracions Públiques.

El regidor de Promoció de la Vila, Bernat Costas, ens dona més detalls.

La Fira Mercat del Ram de Tordera és un certamen multisectorial, amb més de tres dècades d’història, dirigit a totes les activitats econòmiques, socials i comercials que desitgin mostrar els seus productes i serveis als visitants de Tordera i el seu entorn. El regidor i director de la fira, Bernat Costas ens parla sobre els darrers preparatius.

El recinte firal, situat a l’illa del riu Tordera, té una superfície d’exposició de 40.000 metres quadrats formats per un parc arbrat, més àmplies zones d’aparcament, parc d’atraccions, programació d’actes lúdics complementaris, etc.

ÚLTIMES NOTÍCIES