IniciNoticiesTecnologiaRenfe instal·larà a l’estació de Tordera un sistema de digitalització de...

Renfe instal·larà a l’estació de Tordera un sistema de digitalització de la informació

El sistema permetrà personalitzar la informació per a cada estació; la que és més habitual és la relativa a horaris, incidències en el servei o informació rellevant

Renfe ha adjudicat el contracte per al subministrament, instal·lació i manteniment de pantalles multimèdia a 125 estacions de Rodalies de Catalunya, entre elles Tordera. Aquesta millora suposa una inversió de 4,42 milions d’euros i la implementació de 661 pantalles.

L’objectiu d’aquest projecte, que s’emmarca en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Next Generation, és substituir la informació en paper que actualment s’exhibeix a les vitrines de les estacions per pantalles que ho mostrin en format digital. Aquesta opció permetrà assegurar que la informació que es faciliti al viatger a través de les pantalles estigui actualitzada, ja que qualsevol canvi es pugui introduir de manera immediata i simultània a totes les estacions que disposin del sistema.

Així mateix, permetrà personalitzar la informació per a cada estació; la que és més habitual és la relativa a horaris, incidències en el servei o informació rellevant.

El termini previst per a la implantació i posada en funcionament de les pantalles és de 30 mesos. Aquesta millora s’afegeix a les diferents accions que Renfe està desenvolupant en el marc del Pla ‘Transformem Rodalies’ El finançament d’aquesta actuació s’emmarca en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) NextGenerationEU “Una manera de fer Europa”.

ÚLTIMES NOTÍCIES