IniciNoticiesEntitatsL'Associació d'Artesans de Tordera lluita per posar en valor l'artesania amb nous...

L’Associació d’Artesans de Tordera lluita per posar en valor l’artesania amb nous projectes

L’espai dedicat a les entitats del municipi convida a la Caterina Nikushkina, la Laura Espinosa i a la Carol Torner, membres de l’Associació d’Artesans de Tordera, per parlar de l’entitat i anunciar futurs projectes. 

Des de l’Associació d’Artesans de Tordera tenen el propòsit de crear una gran xarxa col·laborativa amb les entitats del municipi, i així reivindicar l’artesania i el seu sacrifici. A més, han anunciat nous projectes com el Taller de modelatge de plastilina pel mes de setembre. Ens explica més la Caterina Nikushkina, vocal de l’associació.

Caterina Artesans

D’altra banda, les membres de l’entitat comentaven amb detall com porten a terme el seu projecte Ganxetades Solidàries, i quina ha estat la rebuda per part dels habitants del municipi. Alhora, la tresorera explicava amb detall quina és la intenció d’aquest projecte. Així ho comentava la Carol Torner, tresorera.

Carol Artesans

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

ÚLTIMES NOTÍCIES