IniciNoticiesSocietatEl Rebost de Tots està atenent a 163 famílies

El Rebost de Tots està atenent a 163 famílies

La mitjana anual d’aquest 2022 és d’unes 150 entregues cada mes. Unes dades que s’han estabilitzat, encara a l’alça, ja que es mantenen les mateixes demandes de mitjana que el 2021.

El Rebost de Tots de Tordera també ha patit la inflació de preus i l’encariment del cost de vida. Passat més de mig any del 2022, el centre de distribució d’aliments torderenc ha fet balanç del servei que ofereix a les persones que més ho necessiten. De moment, les dades segueixen a l’alça i és que aquest mes de juny van arribar a atendre a 163 famílies diferents de Tordera.

La mitjana anual d’aquest 2022 és d’unes 150 entregues cada mes. Unes dades que s’han estabilitzat, encara a l’alça, ja que es mantenen les mateixes demandes de mitjana que el 2021. EL coordinador del Rebost De Tots, Manel Salvador, fa un balanç de la tendència de donacions d’aquest any en declaracions al Tordera en Directe.

De Tots 1

“Aquest any estem en una situació complicada”

El Rebost De Tots segueix encara treballant aplicant el protocol covid. Ara per ara, les entregues s’han de fer al pati i de la manera que explica Manel Salvador:

De Tots 2

L’alta demanda va posar contra les cordes el rebost, que va haver de gestionar el pressupost local de forma equitativa després que no arribés l’última entrega d’aliments des d’Europa de l’any passat. Aquest mes de març, però, sí que han arribat amb normalitat la primera fase del 2022 que correspon a 6.700kg d’aliments bàsics. Manel Salvador explica com es troben a nivell de provisions.

De Tots 3

La llet és un dels principals aliments que es demanen. També llegums, oli, pasta, ous, galetes i arròs, entre d’altres. Es pot col·laborar aportant aliments al Rebost De Tots situat al Polígon de Can Verdalet.

El servei d’entregues és de 9:00 a 12:00h del matí els dimarts, dimecres, dijous i divendres. Els dilluns és dia de reposició i preparació dels aliments. Cal tenir en compte que el rebost tancarà l’última setmana d’agost i la primera de setembre.

ÚLTIMES NOTÍCIES