IniciNoticiesPolíticaTORDERA S’ADHEREIX AL MANIFEST CONTRA LES ELÈCTRIQUES.

TORDERA S’ADHEREIX AL MANIFEST CONTRA LES ELÈCTRIQUES.

L’ajuntament de Tordera s’ha adherit a un manifest impulsats per els pobles afectats pel temporal, on es critica la reacció de l’administració i de les elèctriques davant d’una experiència que, creuen, era evitable en bona part. De moment, ja hi ha 136 municipis de les comarques gironines que s’hi han adherit i la voluntat és que la resta també ho facin. L’alcalde, Joan Carles Garcia assegura que dissabte passat l’ajuntament es va sumar ha aquesta iniciativa.

Els alcaldes consideren que ha estat “una experiència evitable en bona part” i reclamen al govern que es revisin els protocols d’actuació davant de situacions d’emergència i es donin línies d’ajuts immediates per fer front a les despeses que han assumit. A més, també demanen que les companyies elèctriques assumeixin la responsabilitat de les conseqüències per la falta de subministrament elèctric. Escoltem l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

Els municipis afectats també denuncien que han hagut de destinar recursos econòmics que no tenen per poder donar resposta i protegir els seus ciutadans. Davant d’aquesta situació, demanen al govern línies d’ajuts per fer front a les despeses que ja han assumit i per minimitzar els efectes de la nevada, especialment pel que fa a la neteja de boscos i restauració de camins.

ÚLTIMES NOTÍCIES