IniciNoticiesPolíticaERC Tordera content amb el format de l’acte “Esquerra t’escolta. Esquerra...

ERC Tordera content amb el format de l’acte “Esquerra t’escolta. Esquerra et respon”

L’objectiu de l’acte va ser donar veu als ciutadans per tal que pugessin expressar les principals preocupacions i dubtes sobre Tordera.

Dijous passat ERC Tordera va organitzar un acte per escoltar i resoldre dubtes sobre el poble. L’acte celebrat a l’antic hospital de pobres va comptar amb l’assistència de prop d’una cinquantena de persones. L’objectiu era donar veu als ciutadans per tal que pugessin expressar les principals preocupacions i dubtes sobre Tordera.

Fent-ne una valoració molt positiva, la candidata i regidora a l’Ajuntament per ERC + Gent de tordera + Jovent Republicà, Marta Paset, explica quins són els temes que es van tractar.

Paset acte ERC 1

”Es van exposar dubtes sobre la facturació de l’aigua, seguretat o la degradació del nucli antic”

També es va parlar sobre de temes de civisme i seguretat i d’altres de més puntuals. L’acte va comptar amb la presència dels regidors del partit republicà que van recollir les queixes i suggeriments. Paset explica com ho gestionaran.

Paset acte ERC 2

Sota el nom de “Esquerra t’escolta. Esquerra et respon” , l’acte té la voluntat de seguir en la línia del partit d’escoltar les preocupacions de la ciutadania.

ÚLTIMES NOTÍCIES