IniciNoticiesEntitatsEL FUTBOL CLUB BARCELONA OFEREIX CADA DILLUNS CURSOS DE PERFECCIONAMENT DE LA...

EL FUTBOL CLUB BARCELONA OFEREIX CADA DILLUNS CURSOS DE PERFECCIONAMENT DE LA TÈCNICA INDIVIDUAL A LES INSTAL·LACIONS DEL CLUB FUTBOL TORDERA.

L’Escola de Tecnificació del Futbol Club Barcelona ofereix cursos de perfeccionament de la tècnica individual a les instal·lacions del CF Tordera.

La FCB Escola de Tecnificació pretén transmetre la metodologia de treball del Barça arreu de Catalunya. Per fer-ho organitza cursos de perfeccionament de la tècnica individual, entrenament específic per a porters i formació integral dels petits jugadors i jugadores. El director de l’escola del Barça, l’ex-jugador, Julio Alberto explica quina és l’objectiu dels cursos.

Aquestes classes van dirigides a nens i nenes d’entre 6 i 14 anys i estan impartits per entrenadors vinculats al FC Barcelona. Enguany, Tordera acollirà un cop per setmana aquesta formació. Julio Alberto, explica els motius que porta el barça a desenvolupar aquest cursos a les instal·lacions del Club futbol Tordera.

El vice-president del club futbol Tordera, Jordi Massana es mostrava satisfet de la col·laboració amb el futbol Club Barcelona.

El cursos de perfeccionament de la tècnica individual, es fan cada dilluns, al camp de darrera del CF Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES