IniciNoticiesSocietatUNA AVARIA EN LA LÍNIA D’ALTA TENSIÓ DE TORDERA A LLORET DEIXA...

UNA AVARIA EN LA LÍNIA D’ALTA TENSIÓ DE TORDERA A LLORET DEIXA A LES FOSQUES 80.000 ABONATS A LA COSTA BRAVA. LA COMPANYIA ELÈCTRICA ASSEGURA QUE AQUETA MATINADA HA POGUT RESTABLIR EL SUBMINISTRAMENT.

Com s’acostuma a dir, plou sobre mullat i, quan semblava que el subministrament elèctric a les comarques gironines començava a retornar, sis dies després de la nevada, diversos municipis afectats van tornar ahir a quedar-se a les fosques. La caiguda de la línia d’alta tensió de Tordera a Lloret va provocar el tall en el subministrament a municipis com ara Tossa, Lloret de Mar, Platja d’Aro o Sant Feliu de Guíxols.

La nova afectació es va localitzar en un punt de la línia on ja s’havia fet una reparació d’emergència després del temporal. La solució provisional, però, no va aguantar el suficient i els cables van tornar a caure. Els cables afectats es trobaven en una zona boscosa, just al darrere del restaurant Can Pruna, entre Blanes i Tordera. La companyia elèctrica assegura que aquesta matinada ha pogut restablir el subministrament elèctric a pràcticament totes les llars de les poblacions afectades.

També ha d’acabar de solucionar l’abastiment de gasoil dels generadors que va repartir per solucionar part dels problemes. I és que en total hi ha 200 generadors repartits pel territori.

ÚLTIMES NOTÍCIES