IniciNoticiesEducació1 menció d’honor i el 95% d’aprovats, el balanç de la...

1 menció d’honor i el 95% d’aprovats, el balanç de la selectivitat a l’IES Lluís Companys

La majoria de matèries han anat força bé, però assignatures com Català, Castellà o Història han baixat la nota mitjana respecte cursos anteriors.

51 alumnes de l’Institut Lluís Companys de Tordera es van presentar a les Proves d’Accés a la Universitat, també coneguda com la selectivitat. Les proves van fer-se a principis de mes, i el 95% dels joves presentats de Tordera han superat les proves. El director de l’Institut Lluís Companys, Carles Carré fa una valoració molt positiva d’aquesta resultats i destaca que l’alumne Emma Correa que ha tret una menció d’honor en treure una nota superior a 9.

Balanç sele 1

“Dels 51 alumnes presentats tots han aprovat la selectivitat menys 3”

Respecte les proves, Carré explica que la majoria de matèries han anat força bé, però que assignatures com Català, Castellà o Història han baixat la nota mitjana respecte cursos anterior. Carré considera que això s’ha produït per la influencia de la Covid i que alguns tribunals han estat més estrictes que altres anys.

Balanç sele 2

No hi ha una data específica sobre quan arribaran les notes de tall del 2022 a Catalunya. El Departament de Recerca i Universitat ha explicat que es publicaran a mitjans de mes de juliol i, i per tant, aleshores els estudiants ja sabran si han pogut accedir o no al grau i la universitat que han sol·licitat com a primera opció.