IniciNoticiesCulturaLa Biblioteca de Tordera organitza, aquest mes de juliol, activitats de ciència...

La Biblioteca de Tordera organitza, aquest mes de juliol, activitats de ciència i descobriment per a nens i nenes, amb el cicle “Discovery Time”

Dimarts 5 de juliol, tindrem l’activitat BiblioLab “Newton hi va caure” a càrrec de Funbrain a les 17:30h

La Biblioteca de Tordera organitza, aquest estiu, activitats de ciència i descobriment per a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys. El cicle s’anomena “Discovery Time” i es durà a terme els dimarts i dijous del mes de juliol, a les 17:30h, de manera totalment gratuïta. L’objectiu és que els menuts i menudes es diverteixin, tot combinant experiments, lectures, audiovisuals, art, jocs, idees, invents i molt més, per tal que descobreixin que en els llibres s’hi poden trobar infinites idees que els ajuden a conèixer el món que els envolta i, alhora, facin volar la imaginació. Ho detalla la directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons.

Discovery time

“organitzem les tardes de dimarts i dijous activitats molt diverses, amb l’objectiu que els nens i nenes vinguin a la biblioteca”

Demà comença el cicle que s’allargarà fins el 21 de juliol. Dimarts 5 de juliol, tindrem l’activitat BiblioLab “Newton hi va caure” a càrrec de Funbrain. A través de les lleis de Newton, experimentarem per entendre què és la força, la massa, l’acceleració i les seves relacions. Descobrirem com afecta la força de la gravetat als diferents cossos. Construirem diferents tipus d’estructures, com els arcs, els ponts i les cúpules, per entendre el seu funcionament.

Totes les activitats del cicle “Discovery Time” són gratuïtes, però per a una bona organització cal inscripció prèvia. Es pot fer directament a la Biblioteca o a través del telèfon 93 764 25 60.

ÚLTIMES NOTÍCIES