IniciNoticiesComerçCan Thos guanya per novena vegada consecutiva el premi a millor...

Can Thos guanya per novena vegada consecutiva el premi a millor explotació ramadera catalana

Amb aquest premi, Can Thos formen part del rànquing de les vint millors explotacions ramaderes catalanes de les explotacions que formen part del control lleter, unes 360 a tot Catalunya.

L’explotació ramadera Can Thos de Tordera, per novena vegada consecutiva, s’ha endut el premi Vaca d’Or. Es tracta d’un reconeixement que lliura cada any la Federació de Frisona de Catalunya en el marc de la seva assemblea general que se celebra a Vic. En total s’han distingit vint explotacions de tot el país, d’entre les més de 350 que hi participen.

L’explotació Can Thos és oficialment la millor explotació ramadera de Catalunya i, aquest any, ha tornat a estar premiada com a millor en distinció. Can Thos té 230 vaques i 350 animals en total. El responsable de l’explotació, Pere Serra diu que la idea és tenir una granja “completa”.

Can Thos

“producció, morfologia, genètica: sense voler destacar en res però essent molt equilibrat en tot”

Amb aquest premi, Can Thos segueix al capdavant del lideratge de les ramaderies del país. Formen part del rànquing de les vint millors explotacions ramaderes catalanes de les explotacions que formen part del control lleter, unes 360 a tot Catalunya.

Fotografies: Ramaderia Can Thos

ÚLTIMES NOTÍCIES