IniciNoticiesEsportsEl cap de setmana 9 i 10 de juliol Mas Móra acollirà...

El cap de setmana 9 i 10 de juliol Mas Móra acollirà el seu primer torneig de futbol sala

Històricament a la urbanització ja s’havien celebrat tornejos de futbol sala durant la seva festa major

De la mà de “Futmas tournaments” pel proper cap de setmana 9 i de 10 juliol, la pista poliesportiva de la urbanització de Mas Móra acollirà una nova edició de torneig de futbol sala. Durant dues jornades, dissabte s’acolliran partits de la categoria A+, durant tot el dia, amb una competició per a majors de 18 anys o nascuts al 2004. Diumenge serà el torn per a tres categories d’infants**: A (2005-2007), B (2008-2010) i C (2011-2013). L’Alejandro Ortega, organitzador principal, explicava que l’objectiu principal és retornar l’ambient esportiu a la urbanització.

Ortega torneig Mas Móra 1

“M’han parlat molt de com eren els tornejos d’abans i de la quantitat de gent que hi participava, d’aquí a engrescar-me per tornar-lo a impulsar”

Ortega comentava que arrel d’un projecte que va haver de fer en un curs, s’ha engrescat a plasmar-ho a la realitat.

Ortega torneig Mas Móra 2

Alejandro Ortega animava a tothom a fer-se seu l’esdeveniment que comptarà amb servei de bar i animació de Dj a la finalització de la competició de dissabte.

Ortega torneig Mas Móra 3

Per a més informació i inscripcions podeu omplir el formulari que trobareu a les xarxes oficials o també al perfil d’instagram @futmas.tournaments

ÚLTIMES NOTÍCIES