IniciNoticiesSocietatINVESTIGUEN SI LA MORT D’UN HOME A TORDERA VA SER PROVOCADA PEL...

INVESTIGUEN SI LA MORT D’UN HOME A TORDERA VA SER PROVOCADA PEL TEMPORAL.

Els equips d’emergències van localitzar ahir a primera hora de la tarda el cadàver d’un home a la urbanització de Sant Llop, molt a prop d’Hortsavinyà. Es desconeixen les causes de la mort, però fonts d’Interior van posar en dubte ahir que hagués estat a conseqüència del temporal de neu i vent.

El cadàver va ser localitzat al voltant de quarts de tres de la tarda en una pista forestal i en una zona de difícil accés per la quantitat de neu acumulada durant el dia. Estava estirat a terra, bocaterrosa i encara es podien veure les petjades que havia fet abans de caure. Es tracta d’un home de 45 anys, que treballava de cambrer, veí de la urbanització i que, en un primer moment, no presentava ferides que poguessin relacionar-se amb una mort violenta. Veïns de la zona asseguraven que l’individu sempre anava poc abrigat.

Els Mossos, que porten la investigació, treballen amb diferents hipòtesis, entre aquestes que una indisposició el fes caure quan anava a la feina, perquè feia aquest trajecte de manera habitual a peu o amb bus. El fet que les petjades fossin visibles i que l’esquena de l’home no acumulés gaire neu fa pensar als investigadors que la mort li arribés a primera hora del matí, quan el temporal ja havia passat. Tot i això, els resultats de l’autòpsia donaran més informació.

ÚLTIMES NOTÍCIES