IniciAppEl CVTordera tanca una bona temporada de creixement i amb els deures fets

El CVTordera tanca una bona temporada de creixement i amb els deures fets

L’entrada de nous jugadors/es han permès al club poder fer una passa endavant en el projecte

Aquest passat divendres el Club Voleibol Tordera va passar pel Show diari per tancar el curs esportiu. Segons els responsables de l’entitat, estan contents de com han evolucionat aconseguint un bon nombre de participants i a la vegada poder créixer també en nombre d’equips. En Jordi Martí, entrenador i portaveu, feia una valoració d’aquesta línia ascendent que han viscut.

Martí tancament volei 1

“Sempre ha vingut gent, cada setmana, cada dues setmanes a provar i molts d’ells s’han acabat quedant i així és molt bo”

En l’àmbit esportiu encara s’ha de tenir paciència i des de la coordinació esportiva tenen en compte que la majoria de practicants tenen poca experiència amb l’esport, malgrat que s’han passat sumat passes endavant i de cara a l’any que ve es podria plantejar entrar en competició, sempre hi quan els mateixos protagonistes ho considerin oportú. De totes maneres, Jordi Martí defensava que ells son un club de formació i que actualment el rendiment a les competicions “escolars” és ben encertat.

Martí tancament volei 2

Aprofitaran l’estiu per descansar malgrat que tampoc s’aturaran massa perquè tenen alguna iniciativa entre mans que donaran a conèixer aviat.

ÚLTIMES NOTÍCIES