IniciNoticiesCulturaAvui s’inaugura l’exposició "De Can Nadal a Sant Pere: la mirada del...

Avui s’inaugura l’exposició “De Can Nadal a Sant Pere: la mirada del veïnat”

L’exposició es construeix gràcies a la contribució de material -especialment fotografies- i testimonis de diverses persones que s’hi han involucrat.

Avui a les set de la tarda tindrà lloc al local de l’Associació de Veïns de Sant Pere  la inauguració de l’exposició De Can Nadal a Sant Pere: la mirada del veïnat, un repàs històric del creixement del veïnat a través de les aportacions que han fet molts dels veïns de Sant Pere, organitzada pel Grup de treball a Tordera de la gestora d’Òmnium Cultural a l’Alt Maresme.

L’exposició, per tant, posa el focus en les persones que han nascut, crescut i viscut al veïnat, ja que amb ells, el veïnat ha desenvolupat un gran creixement. Així, l’exposició es construeix gràcies a la contribució de material -especialment fotografies- i testimonis de diverses persones que s’hi han involucrat.

Aquesta mostra, es podrà visitar al local de l’Associació de Veïns del dia 17 de juny fins al dia 1 de juliol, de dilluns a divendres i de 18 a 19.30h. El mes d’agost també es podrà visitar a l’Esplai de la Gent Gran i el mes de setembre a la Biblioteca de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES