IniciNoticiesEntitatsUn podcast de Ràdio Tordera participa en els premis Sonor

Un podcast de Ràdio Tordera participa en els premis Sonor

La col·laboradora de Ràdio Tordera Silvia Jané va assistir dilluns a la gala dels premis Sonor, de podcast, on ella, juntament amb la Dolors Pignatelli van presentar-hi candidatura amb el podcast ‘Misteris dels grans escriptors’ disponible a spotify.

L’organització del premis Sonor celebra l’èxit d’aquesta primera edició, en la qual s’han presentat 168 podcasts diferents. Una xifra que augmenta a prop de 200, si tenim present que alguns opten a més d’una categoria. 

Amb aquestes dades, es fa evident la importància i la necessitat que hi havia de reconèixer, i sobretot visibilitzar, el talent dels Països Catalans a l’hora de crear contingut en català. I és que el podcast s’ha convertit en els darrers anys en un dels productes comunicatius estrella i una palanca imprescindible per a l’ús, difusió i preservació de la llengua catalana. 

La col·laboradora de Ràdio Tordera Silvia Jané va assistir dilluns a la gala dels premis Sonor, de podcast, on ella, juntament amb la Dolors Pignatelli van presentar-hi candidatura amb el podcast ‘Misteris dels grans escriptors’ disponible a spotify, on la Silvia, que es escriptora parla de diferents misteris al voltant de grans autors de la literatura universal i catalana. Ràdio Tordera ofereix actualment a través de spotify diversos podcast culturals i esportius i la voluntat és aquest estiu incrementar l’oferta del format, amb un butlletí informatiu local.

ÚLTIMES NOTÍCIES