IniciNoticiesMedi ambientTORDERA INTENTA RECUPERAR LA NORMALITAT DESPRÉS DE LA NEVADA.

TORDERA INTENTA RECUPERAR LA NORMALITAT DESPRÉS DE LA NEVADA.

La situació viaria va millorant. La Nacional II ja està oberta en les dues direccions, així com l’autopista del Maresme. L’AP-7 es troba oberta tant direcció girona com Barcelona. En aquest moment és transitable La carretera de Fogars i la de Sant Pere a Hostalric, tot i que es demana precaució. La carretera de Tordera a Blanes també és transitable, tot i que de Lloret a Tossa està tallat.

A Tordera s’ha suspès el transport a les urbanitzacions mentre que el bus hospitalari fins a Calella funciona amb normalitat.

Pel que fa els accessos a les urbanitzacions. Tordera Parc, Terra Brava, Sant Daniel, Niagara Parc, Agora Parc, Les Farreres els accessos són transitables. A mas mora s’ esta treballant en aquest moments i des de les farreres a Sant Llop, s’esta treballant per retirar fins a 1 metre de neu dels camins.

Dintre urbanitzacions l’Ajuntament té coneixement de nombrosos problemes: gruixos de neus de fins a un metre, cables caiguts (llum i telèfon), arbres enmig de la calçada.
Des de primera hora del matí sis màquines treballen per fer accessibles els carrers a les urbanitzacions. Així mateix, la brigada municipal s’encarrega de la neteja de vorals i la retirada d’arbres caiguts.
Les companyies de serveis estan treballant per resoldre el subministrament elèctric que afecta unes 4000 persones a Tordera.

Des de fa aproximadament 24 hores la Policia Local ha atès 1002 requeriments de ciutadans.

Aquesta nit l’Ajuntament ha habilitat tres espais perquè una setantena de persones atrapades als cotxes aturats a la N-II poguessin passar la nit sota cobert. La Policia Local ha informat que s’ha atès una persona en estat d’hipotèrmia que ha estat atesa a l’ABS de Tordera. Durant el matí la Policia Local i els cotxes de la flota de l’Ajuntament estan traslladant les persones que aquesta nit han passat la nit allotjats als tres espais habituats pel consistori fins al lloc on tenien els seus vehicles.

ÚLTIMES NOTÍCIES