IniciNoticiesMedi ambientLA NEU QUALLA A TORDERA I OBLIGA A TANCAR ELS ACCESSOS A...

LA NEU QUALLA A TORDERA I OBLIGA A TANCAR ELS ACCESSOS A LES URBANITZACIONS DE CAN CAMPS, ROCA ROSA I HORTSAVINYÀ.

La neu està quallant a Tordera. Els carrers presenten una imatge que feia molts anys que no es veia. En aquest moments, algunes zones del nucli urbà presenten gruixos de fins 5 centímetres. La Policia Local de Tordera ha activat a primera hora d’aquest matí el pla Neucat per risc de neu. Des de primera hora del matí ha quedat suspès el transport a les urbanitzacions i de cara a demà es suspèn el servei de transport escolar.

Segons ha comunicat la Policia Local s’han tancat els accessos a les urbanitzacions de Can Camps, Roca Rossa i Hortsavinyà degut a la gran quantitat de neu caiguda.

Així mateix, una màquina llevaneus està treballant als accessos de les urbanitzacions d’Àgora Parc, Terra Brava, Tordera Parc i Mas Mora. Per circular per qualsevol d’aquestes urbanitzacions, la Policia Local recomana dur cadenes. L’autopista AP-7 està tallada entre Maçanet de la selva – la jonquera i l’autopista del Maresme entre Palafolls i Calella. En aquest moments també hi ha problemes per circular a la N-II i la carretera Gi-600 entre Tordera i Blanes. Escoltem l’inspector de la policia, Jordi Casas.

Davant aquestes circumstàncies meteorològiques, la Policia Local recomana no utilitzar els vehicles si no és imprescindible i circular amb precaució.

Per a qualsevol incidència o més informació cal trucar a la Policia Local de Tordera, telf. 937640615.

ÚLTIMES NOTÍCIES