IniciNoticiesCulturaTess Masero premiada al Festival Ull Nu d’Andorra

Tess Masero premiada al Festival Ull Nu d’Andorra

L’organització destaca que el Premi Arxiu Nacional d’Andorra a la preservació de la memòria històrica ha estat per “Hermanas entre eclipses” de la torderenca Tess Masero.

L’entrega de premis del concurs de llargmetratges i curtmetratges de la novena edició del Festival Ull Nu es va celebrar  dissabte al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, segons informa l’organització del festival en un comunicat. Així, en total van ser nou els guardons que enguany destacaven per la qualitat de les obres i per l’elevada participació, ja que es van rebre 34 obres en la categoria llargmetratges / migmetratges i 242 en la categoria de curtmetratges. 

En aquest sentit, l’organització destaca que el Premi Arxiu Nacional d’Andorra a la preservació de la memòria històrica va ser per “Hermanas entre eclipses” de la torderenca Tess Masero. El premi al Millor llargmetratge/migmetratge (òpera prima) premi Jurat Carnet Jove, va ser per Carol Rodríguez amb “Chavalas”, i amb un premi de 400 euros. El Premi Consell General d’Andorra al Millor curtmetratge, dotat amb 800 euros, va ser per a “Los días que nunca fueron”.

ÚLTIMES NOTÍCIES