IniciNoticiesPolíticaL’Ajuntament aprova la creació del Consell Agrari de Tordera

L’Ajuntament aprova la creació del Consell Agrari de Tordera

El Consell Agrari de Tordera serà un òrgan consultiu que representarà el sector de l’Espai Agrari de La Tordera i servirà com a motor de creixement de la pagesia.

L’Ajuntament crearà el Consell Agrari de Tordera. El ple municipal del mes de maig va aprovar per unanimitat la creació d’aquest òrgan consultiu pel consistori torderenc. Es tracta d’una eina que ha d’esdevenir “una clau de modernització” en el sentit de millora pel sector agrari del municipi, vinculat a l’Espai Agrari de La Tordera.

L’objectiu és que esdevingui un espai de treball i desenvolupament entre els diferents actors de la pagesia. El regidor amb atribucions en les àrees rural i d’obres de l’Ajuntament, Xavier Pla, explica que aquest òrgan permetrà millorar el múscul del sector.

Consell agrari Pla

Des del municipi treballarem perquè els pagesos tinguin un vehicle on desenvolupar l’activitat amb èxit”  

Els grups polítics es van posicionar a favor del desenvolupament d’aquest projecte. A l’oposició; Oriol Serra de la CUP, Salvador Giralt d’En Comú Podem i Marta Paset d’ERC presenten el vot favorable.

Consell agrari oposició

+Tordera, ponent de la moció, Junts per Tordera i PSC també hi van votar a favor. El projecte és a mitjà i llarg termini. L’òrgan queda així aprovat per unanimitat i es preveu que comenci a caminar durant les properes setmanes. A la primera reunió es designarà president i secretaria del Consell Agrari de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES