IniciNoticiesCultura "TEATRE DE GUERRILLA" PRESENTA A TORDERA AMB L'OBRA "EEUUropa", UN ESPECTACLE...

“TEATRE DE GUERRILLA” PRESENTA A TORDERA AMB L’OBRA “EEUUropa”, UN ESPECTACLE IRÒNIC I CRÍTIC SOBRE EL PANORAMA EUROPEU.

El Teatre Clavé acull aquest diumenge 9 de novembre, la nova proposta escènica del Teatre de Guerrilla. Després de la seva trilogia integrada per “Teatre total”, “Som i serem” i “El directe”, el trio format per Rafael Faixedas, Quim Masferrer i Carles Xuriguera ha obert les seves fronteres i ha integrat tres nous actors. Es tracta de Sue Flack, Elisabeth Cauchetiez i Hans Richter, que es calcen els rols d’una anglesa, una francesa i un alemany.
En la representació d’Europa, Quim Masferrer s’encarrega només de la direcció, mentre que Faixedas i Xuriguera sí que són damunt l’escenari. Es tracta d’un espectacle de personatges al límit, que es burla dels tòpics nacionals i de variables tan anquilosades com país, identitat i pàtria, tal i com explica l’actor, Carles Xuriguera.

Aquest espectacle es representarà aquest diumenge a les 7 de la tarda al Teatre Clavé. Les entrades es poden reservar al mateix equipament o trucant al 93.765.05.72.

ÚLTIMES NOTÍCIES