IniciNoticiesPolíticaL’Ajuntament oficialitza l’Oficina Municipal d’Escolarització de Tordera

L’Ajuntament oficialitza l’Oficina Municipal d’Escolarització de Tordera

L’Oficina Municipal d’Escolarització de Tordera era una petició dels centres educatius de Tordera i funcionarà amb una subvenció del Departament d’Educació.

Tordera tindrà una Oficina Municipal d’Escolarització (OME). El Ple municipal de l’Ajuntament de Tordera va aprovar l’oficialització d’aquest òrgan per unanimitat.

Es tracta d’una oficina de gestió administrativa que ha de servir per fer front als tràmits burocràtics de la matriculació

Tal com afirma el regidor d’ensenyament Pau Megias, la creació d’aquest òrgan es crea a voluntat de les escoles i instituts del municipi.

Oficina escolarització Pau

“Sorgeix de la línia de treball marcada en el projecte Tordera Educa i la seva visibilització permetrà a l’Ajuntament facilitar i agilitzar els tràmits”

Un tràmit que, tal com afirma, oficialitza aquest servei que estava funcionant des del 2020 a petició dels centres educatius.

Els diferents partits polítics van veure amb bons ulls el projecte i hi van votar a favor. Oriol Serra de la CUP, Xavier Pla de +Tordera, Miriam Rocabruna de Ciutadans, Salvador Giralt d’En Comú Podem i Marta Paset d’ERC presenten el vot favorable.

Oficina escolarització oposició

Amb l’oficialització de l’Oficina Municipal d’Escolarització, ara l’Ajuntament optarà a una subvenció per mantenir aquest servei.

ÚLTIMES NOTÍCIES