IniciNoticiesSocietatLes obres de Kave Home a Tordera avancen a bon ritme

Les obres de Kave Home a Tordera avancen a bon ritme

Els primers 50.000 metres quadrats és construiran en una primera etapa que finalitzarà previsiblement durant el primer trimestre del 2023, amb una inversió de 45 milions d’euros

L’alcalde de Tordera Joan Carles Garcia acompanyat pels diferents tècnics i responsables del projecte, van fer ahir una trobada de seguiment de les obres de la nova plataforma logística de “Kave Home” que s’està construint en el nostre municipi.

El macro- complex logístic de Tordera ocuparà 90.000 metres quadrats a l’antiga zona de l’empresa Torho i suposarà una inversió de 70 milions d’euros.

L’empresa ha informat a través d’un comunicat que la construcció de les instal·lacions es completaran en dues fases:

Els primers 50.000 metres quadrats és construiran en una primera etapa que finalitzarà previsiblement durant el primer trimestre del 2023, amb una inversió de 45 milions d’euros. En la segona fase es construiran els 40.000 metres quadrats restants, amb un cost de 25 milions d’euros.

El centre Kave home de Tordera comptarà amb la instal·lació solar a la coberta més gran de Catalunya,  amb 50.000 plaques. Aquesta sistema aconseguirà que el consum energètic funcioni íntegrament mitjançant plaques fotovoltaiques amb la certificació BREEAM (un certificat internacional que mesura el grau de sostenibilitat dels edificis).

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, valora molt positivament l’arribada d’aquesta nova activitat al municipi i segueix refermant Tordera com un punt estratègic al territori per a la implantació d’empreses del sector logístic.

Alcalde Kave 1

“És una bona noticia que aquesta empresa catalana i amb prestigi l’instal·li a Tordera, a més amb sensibilitat pel medi ambient”

L’alcalde ha volgut posar de manifest la feina feta per l’ajuntament els darrers anys per tal que dues empreses capdavanteres en els sectors de la moda i el mobiliari com son Inditex i Kave Hove hagin apostat pel municipi i que dues empreses internacionals afincades a Tordera des de fa anys com son Suntory i Decotec treballin per ampliar les instal·lacions existents.  

Alcalde Kave 2

A més, a banda de la plataforma logística, el macro-complex inclourà també un centre de recuperació de reciclatge i una àrea d’R+D. Kave Home també va anunciar que el projecte permetrà la creació de 150 llocs de treball inicialment.

ÚLTIMES NOTÍCIES