IniciNoticiesEsportsEl CEEB Masculí i el CFTordera disputen dues finals en directe per...

El CEEB Masculí i el CFTordera disputen dues finals en directe per Ràdio Tordera

Amb les aspiracions de la lluita per la permanència en joc, el CEEB Masculí el CFTordera afronten una jornada decisiva pels seus objectius esportius.

Demà a partir de les 17:00h de la tarda, al municipal d’esports, el primer equip del CFTordera rebrà el Sant Feliu de Guíxols. Un duel transcendental pels dos conjunts. Els torderencs, si aconsegueixen la victòria, seran matemàticament equip de segona, en canvi als visitants només els hi queda aquest tren per forçar igualtat a la taula del play-out. Aquest partit es podrà viure en directe per Ràdio Tordera i el canal de Youtube.

Gràcies a la victòria de la setmana passada, qui també li arriba l’hora de la veritat serà al sènior masculí del CEEB Tordera de segona catalana. També estan lluitant per la permanència de la categoria i demanen el màxim de suport possible per seguir amb opcions. El partit es jugarà diumenge a les 12:30h en el pavelló dels Països Catalans, reben la visita del CB CIC, un duel que també es viurà en directe via ràdio i canal de Youtube. El sènior de l’Athletic Club Tordera Parc sense res en joc i encarant la recta final de la temporada, juguen també a casa, diumenge a les 16:30h contra el Joves de Vidreres, els líders de la segona divisió catalana. Duel complicat on els torderencs l’afronten amb forces baixes.

ÚLTIMES NOTÍCIES