IniciNoticiesEsportsL’escola Vedruna Tordera amb la col·laboració de l’AMPA impulsen una caminada solidària...

L’escola Vedruna Tordera amb la col·laboració de l’AMPA impulsen una caminada solidària per diumenge

Aquest diumenge 22 de maig des de l’Escola Vedruna Tordera organitza una caminada solidària adreçada a tots els públics. La recaptació de l’activitat anirà destinada a l’ONG Options del Nepal, dins d’una acció conjunta entre els diferents centres Vedruna de Catalunya. L’Àngel Vallicrosa director de l’escola, en donava més detalls sobre aquesta iniciativa.

Vallicrosa caminada 1

A més, aquest diumenge coincidint amb Santa Joaquima, patrona del projecte educatiu. Una jornada festiva que acabarà amb una gran festa, ja que després de la marxa també hi haurà més activitats adreçades als més petits. Es podran escollir dos recorreguts: Un d’uns 8 quilòmetres i l’altre de 5km amb un avituallament just arribant a l’ermita de Sant Andreu. El preu dels dorsals és de 5€, els participants disposaran d’una assegurança i gaudiran d’un obsequi, de sortejos d’alguns productes dels patrocinadors del poble i una botifarrada popular. Escoltem Àngel Vallicrosa.

Vallicrosa caminada 2

La sortida es farà a les 8:30h del matí i el mateix diumenge, mitja hora abans també es podran fer les inscripcions. Aquesta activitat rebrà el suport important dels alumnes de 3r ESO que dins del projecte de les hores comunitàries també duran a terme tasques de suport a l’organització.

ÚLTIMES NOTÍCIES