IniciRàdio a la cartaLes escoles a Ràdio TorderaL'Escola La Roureda i l'Escola Ignasi Iglesias estan orgulloses de la participació...

L’Escola La Roureda i l’Escola Ignasi Iglesias estan orgulloses de la participació dels seus respectius alumnes en els concursos literaris

L’espai dedicat a les escoles i instituts de Tordera, coneix una setmana més quines són les novetats dels centres escolars del municipi durant les últimes setmanes de classes.

L’Escola La Roureda ha informat que l’alumne Nika Kolesnikova va ser la guanyadora de la final del XVlll Certamen de Lectura en Veu Alta del Maresme-Vallès Occidental a la categoria Timoners. A més, de ser una de les guanyadores de tot Catalunya. El Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta és una iniciativa de la Fundació Enciclopèdia Catalana, i es tracta d’un projecte que té la missió de promoure la literatura i la llengua per mitjà de la lectura compartida en veu alta. La final es va celebrar el passat dimecres 11 de maig a l’Auditori de la Diputació de Tarragona.

Alhora, l’Escola Ignasi Iglesias ha donat l’enhorabona als alumnes Xavier, Ainara, Nora i Asdin per haver arribat a la Fase Territorial dels lX Jocs Florals Escolars de Catalunya 2022, amb el conte audiovisual “Un viatge salvatge”.  Des del Departament d’Educació, van convocar els lX Jocs Florals Escolars amb l’objectiu de promoure l’escriptura tant en prosa com en poesia en infants i joves de Catalunya, i potenciar el treball interdisciplinari des de l’àmbit lingüístic, digital i artístic.

ÚLTIMES NOTÍCIES