IniciNoticiesEntitatsLa Capsa dels Records presenta el conte “Bona nit, petit Estel”

La Capsa dels Records presenta el conte “Bona nit, petit Estel”

A Tordera, ja es pot adquirir a través de les xarxes socials de l’entitat o a la Llibreria Núria.

L’associació La Capsa dels Records ha presentat, aquest cap de setmana, el conte “Bona nit, petit Estel”. Desenes de persones van ser presents a la Biblioteca de Tordera durant l’acte de presentació d’aquest projecte de suport i acompanyament davant la pèrdua d’un nadó. 

El conte “Bona nit, petit estel” escrit per Anna Marsal i il·lustrat per Elisabet Serra vol donar a conèixer, donar visibilitat i normalitzar el dol per un nadó. I és que 1 de cada 4 embarassos acaba amb un nadó sense vida. Una situació freqüent però encara tabú a la nostra societat. Maria Simón, de l’associació la Capsa dels Records, destaca l’objectiu principal del conte i de l’associació.

Balanç conte bona nit 1

“L’objectiu principal és la visibilització del dol gestacional, perinatal i neonatal”

El conte narra la història L’Aran, un nen que té moltes ganes de conèixer la seva germaneta. El conte planteja quan els pares li expliquen que finalment no podrà ser, i com l’Aran haurà d’afrontar una situació complicada que resoldrà amb l’ajuda dels seus pares i avis. “Bona Nit, Petit Estel” va més enllà d’una història. El conte incorpora material pedagògic, on a través de les escoles, els i les professionals poden treballar aquesta situació o gestionar-la amb casos reals del seu alumnat.

Balanç conte bona nit 2

El conte serà presentat, properament, en biblioteques de la zona. A Tordera, ja es pot adquirir a través de les xarxes socials de La Capsa dels Records o a la Llibreria Núria de Tordera.

Des de l’associació tenen en marxa diferents projectes com grups de suport o concerts solidaris que s’anunciaran properament.

ÚLTIMES NOTÍCIES