IniciAppL'AMPA Vedruna Tordera ens detalla en què consistirà la caminada solidària d’aquest...

L’AMPA Vedruna Tordera ens detalla en què consistirà la caminada solidària d’aquest diumenge

L’espai dedicat a les entitats del municipi entrevista l’Hèctor Ventura, el Pol Corbella i l’Isidre Alba, pares de l’Associació de Pares i Mares de l’Escola Vedruna Tordera, per explicar de forma detallada com anirà la caminada solidària d’aquest diumenge 22 de maig.

Els components de l’AMPA Vedruna Tordera han anunciat que la caminada solidària s’iniciarà des de la Pista de Sant Andreu a les 8:30h del matí. Alhora, han explicat que la ruta es divideix en dos recorreguts. Així ens ho detallava l’Hèctor Ventura, membre de l’AMPA Vedruna Tordera.

Hector Ventura

D’altra banda, els pares de l’AMPA han comentat que dins el donatiu de 5€, els quals aniran destinats a l’ONG Options del Nepal, els participants disposaran d’una assegurança i gaudiran d’un obsequi, de sortejos d’alguns productes dels patrocinadors del poble i d’una botifarrada. A més, acabaran la marxa amb una gran festa amb un munt d’activitats pels més petits. Ens ho comentava l’Isidre Alba, component de l’AMPA.

Isidre Alba

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

ÚLTIMES NOTÍCIES