IniciNoticiesEntitatsEl grup català 31 FAM confirmat per la Nit Jove de Festa...

El grup català 31 FAM confirmat per la Nit Jove de Festa Major ‘22 a Tordera

L’espai dedicat a les entitats de Tordera entrevista a la Carme López, tècnica de joventut i directora del Casal de Joves, per conèixer més a fons les activitats de la programació primavera 2022 i novetats respecte la Festa Major.

La tècnica de joventut Carme López va anunciar que des del departament de joventut estan programant les barraques de la Nit Jove de la Festa Major pel dissabte 20 d’agost. Alhora, va explicar que a través del Casal de Joves van llançar una enquesta on demanaven als joves que fessin la tria d’un grup de música per la Nit Jove. Al voltant de 380 nois i noies van participar en l’enquesta, i gairebé el 70% dels enquestats van votar pel grup sabadellenc 31 FAM, un dels referents del “trap” en català. Així ho declarava la Carme López, tècnica de joventut i directora del Casal de Joves.

Carme López Nit Jove

D’altra banda,ha exposat que el pròxim 18 de maig de 17:30h a 19:30h el Casal de Joves organitza el taller “Construint el meu camí”. Es tracta d’un taller destinat per a joves de 14 a 18 anys, on treballaran continguts relacionats amb el perfil personal i professional, aptituds, habilitats, competències i interessos. Ens ho detalla la mateixa Carme López.

Carme López

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacat dins del programa La Teranyina.

ÚLTIMES NOTÍCIES