IniciNoticiesEsportsUn eixam d’abelles fa suspendre el Comacros-CFTordera

Un eixam d’abelles fa suspendre el Comacros-CFTordera

Un dels partits més decisius del cap de setmana pels primers equips torderencs no va arribar ni al minut 5 de joc després d’haver-se de suspendre per un motiu insòlit, poques vegades vist. L’enfrontament arribava al minut 3 de la primera part, els locals feien pujar al marcador el primer gol del partit i un eixam d’abelles va envair el terreny de joc en aquell moment. De fet, el gol puja en el marcador amb jugadors torderencs afectats per alguna picada. Un fet que va fer aturar momentàniament el duel. Tots els protagonistes, inclosos els companys de la retransmissió de Ràdio Tordera van haver de retirar-se de les seves posicions per cobrir-se dels insectes. Minuts més tard es va analitzar la situació d’aquest fet i els àrbitres van acordar suspendre definitivament el xoc. Marc Moles entrenador ajudant del CFTordera valorava en directe l’afectació de la plaga als seus jugadors i com havia quedat tot.

Moles abelles 1

Moles afegia que durant els dos primers minuts de joc havien passat moltes coses, en un partit que era clau pel futur del conjunt que entrenen.

Moles abelles 2

Recordem que al Tordera li interessava amb urgència poder sumar una victòria a la cita d’aquest cap de setmana per seguir amb opcions de lluitar per la permanència a segona catalana.

De moment no hi ha acordada encara una nova data per recuperar el matx.

ÚLTIMES NOTÍCIES