IniciNoticiesEsportsEl CFTordera i el CEEB Tordera masculí tornaran a buscar una victòria...

El CFTordera i el CEEB Tordera masculí tornaran a buscar una victòria que els aproparia a la permanència

Ja tenim aquí una nova jornada esportiva amb diferents primers equips torderencs que se la tornen a jugar una setmana més. Comencem amb el sènior masculí del CEEB Tordera de segona catalana. Immersos en aquesta fase de salvació on ja van aconseguir la victòria la setmana passada, els torderencs buscaran un nou triomf que els permetria continuar líders. Juguen diumenge a les 19:30h a la pista del CIC de Barcelona.

Qui també retorna a la competició després de quinze dies de descans és el CFTordera de segona catalana. També jugant-se la permanència, visiten diumenge a les 12:30h del camp del Coma-Cros amb el repte de sumar una nova recompensa que els impulsi també en una zona de tranquil·litat. Aquest enfrontament es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i el canal habitual de Youtube.

Tal com us vàrem explicar ahir, el CPTordera s’acomiadarà de la seva afició demà dissabte al Parroquial amb la visita del CH Lloret amb el penúltim duel de la temporada. Malgrat que matemàticament encara és possible finalitzar en segona posició, els grocs i vermells no depenen d’ells mateixos i haurien de sumar una victòria i que els rivals no guanyessin. Aquest partit que començarà en jornada unificada a les 20:00h del vespre, es podrà també seguir en directe per Ràdio Tordera i Youtube. Per acabar el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc jugaran dissabte a les 18h de la tarda la jornada 22 de la segona divisió catalana de futbol sala a la pista del cuer de la lliga el Famulus Team Palamós.

ÚLTIMES NOTÍCIES