IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera no pot salvar-se directament després de perdre amb el...

El CEEB Tordera no pot salvar-se directament després de perdre amb el Joventut les Corts i s’haurà d’esperar

El CEEB Tordera femení de Copa Catalunya tampoc pot amb el Joventut les Corts i cau per 58-52 en el duel avançat de la jornada. En un duel on a la segona part l’equip torderenc es va refer del mal joc dels primers vint minuts on fins i tot en un moment del tercer període arriba a posar-se per davant, les locals van ser superiors, s’acaben emportant el partit i acabant invictes del grup. En Marc Delemus entrenador torderenc feia autocrítica de la versió de les seves jugadores i analitzava com havia vist el partit.

Delemus post Joventut les Corts 1

Ara mateix, el CEEB Tordera femení està pendent de si finalitza en segona posició de la fase (lloc que donaria la permanència directa) o bé acabar amb la tercera posició (lloc que les faria disputar una nova repesca amb un play-out definitiu). Tot passa pel partit de les rivals directes Granollers-Cornellà que es disputa dissabte. Si el Granollers guanya de menys de 39, les torderenques quedarien segones i se salvarien directes. Si guanya el Cornellà, el CEEB quedaria tercer i, per tant, disputaria el play-off de permanència. Delemus detallava totes les opcions que tenen actualment.”

Delemus post Joventut les Corts 2

El duel que tothom estarà pendent serà el Granollers-Cornellà de dissabte a les 19:15h.