IniciNoticiesCultura LA FIRA DEL JOC I LA JOGUINA OFEREIX AVUI DUES XERRADES,...

LA FIRA DEL JOC I LA JOGUINA OFEREIX AVUI DUES XERRADES, RELACIONADES AMB EL JUGAR I QUINA ÉS LA MILLOR JOGUINA PELS NOSTRE FILLS.

La fira del joc i la joguina, ofereix avui dues xerrades on el jugar i el debat sobre la millor joguina pels fills centraran l’activitat. La primera xerrada porta per títol “El joc i el jugar: un espai de relació i de reconstrucció”, a càrrec de Pere Domènech del Rusc de Tordera, seguidament s’oferirà la xerrada “Quina joguina li compro al meu fill?”, a càrrec d’Eva Mullor, presidenta de l’associació de Ludoteques de Catalunya.

Les xerrades començaran a les 8 del vespre al Teatre Clavé.
D’altra banda, la fira del joc i la joguina ofereix fins el 21 de desembre, dues exposicions a la biblioteca i al Teatre Clavé. L’associació de Voluntariat ofereix una exposició de la joguina antiga a la biblioteca, en l’habitual horari del servei.

Per la seva banda, el Teatre Clavé, presenta l’exposició “Jocs del mon”, on es mostra més de 50 jocs tradicionals procedents d’arreu del món. L’exposició també inclou tallers d’alumnes de 2on de primària de les escoles de Tordera. “Jocs del mon” es podrà visitar fins divendres de 5 a 8 del vespre i dissabte i diumenge, de 10 a 2 del migdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES