IniciNoticiesCulturaLa regidoria de cultura va entregar dissabte els Premis Baron de Carlos...

La regidoria de cultura va entregar dissabte els Premis Baron de Carlos i de Punt de Llibre

Aquest dissabte 23 d’abril es va dur a terme l’entrega de premis “Baron de Carlos” de Tordera dins el context de la Fira de Sant Jordi. Durant el matí es va conèixer el veredicte del jurat i es va fer l’entrega de premis, també del concurs de punt de llibre.

En categoria Infantil A (de 6 a 8 anys) la modalitat prosa la va guanyar Rita Haro pel seu treball “El nèctar de la flor”. La segona posició va ser per Chloé Casals amb el treball “Mina I al món del misteri”. En poesia, va guanyar Emma Mansegosa amb el treball “Avengers”. Segona posició per “Els llibres”, un treball de Lucía Lora.

En categoria Infantil B (de 9 a 11 anys) de modalitat prosa va guanyar Ona Alba Fuentes amb el treball “I com ho solucionarem!”. Segona posició per Emma Reixach i “L’Antàrtida i els pingüins emperador”. En modalitat poesia va endur-se el primer premi Arnau Molins amb el treball “El vermut”. Segona posició amb el treball “El Cocodril” per Carla Giralt. En aquesta categoria es va atorgar un accèssit per a Pol Massó pel treball “La Taula”.

També es va celebra l’entrega de premis pel concurs de dibuix dels Punts de Llibre. En la categoria de 3 a 5 anys va guanyar Gabriel Sejdic. De 6 a 10 anys va guanyar Lola Diaz Moya. De 11 a 14 anys va guanyar Evelyn Miranda. De 15 a 17 anys va guanyar Maria Isabel. A partir de 18 anys va guanyar Daniel Fontan. Ja es pot gaudir al Youtube de l’Ajuntament de Tordera del vídeo dels punts de llibre.

Aquest dimarts a la tarda hi haurà l’entrega de premis literaris juvenils i adults al Teatre Clavé de Tordera.  

ÚLTIMES NOTÍCIES